Opinie naszych Klientów


Roman (Szewce)
Biurko świetnie wykonane, a kontakt z firmą znakomity.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
24.02.2024
Renata (Poronin)
Produkt wart swojej ceny, profesjonalne wykonanie. Polecam.
Liczba mebli w zamówieniu: 3
24.02.2024
GO PROJEKT Grażyna Obidzińska (Warszawa)
stoloiczek piękny
Liczba mebli w zamówieniu: 1
23.02.2024
Urszula (Kraków)
...
Liczba mebli w zamówieniu: 1
23.02.2024
Małgorzata (Bełchatów)
Jestem zadowolona z zakupu ,stolik wykonany starannie, ładnie prezentuje się we wnętrzu





Liczba mebli w zamówieniu: 1
22.02.2024
Marcin (Łódź)
Bardzo ładnie i solidnie wykonany stół oraz krzesła.
Liczba mebli w zamówieniu: 5
22.02.2024
Paweł (Konstantynów Łódzki)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
20.02.2024
Weronika (Lublin)
Ładny i stabilny stolik
Liczba mebli w zamówieniu: 1
19.02.2024
Agnieszka (Lublin)
Stolik Moon jest wykonany z najwyższej jakości materiałów i z niezwykłą starannością. Pięknie prezentuje się w pomieszczeniu. Jest jego ozdobą.Tsks biżuteria meblowa. Polecam markę Takemehome z rozmysłem 🙂
Liczba mebli w zamówieniu: 1
17.02.2024
Anna (WAŁBRZYCH)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
14.02.2024
Andrii (Warszawa)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
09.02.2024
CENTRUM MEDYCZNE \"BIAŁOŁĘKA\" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (Żułwin)
Piękna jakość wykonania
Liczba mebli w zamówieniu: 1
09.02.2024
Sylwia (Stok Lacki)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 3
09.02.2024
Ewa (Stargard)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
05.02.2024
Agata (Świerklaniec)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
01.02.2024
Piotr (Ostrów Wielkopolski)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
01.02.2024
Maria (Warszawa)
Piękny stolik kawowy, wysoka jakość wykonania, stabilny. Mebel nowoczesny, ale jednocześnie ponadczasowy. Pełna satysfakcja, obsługa szybka i sprawna.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
01.02.2024
Anna (Wąchock)
Wszystko ok.
Liczba mebli w zamówieniu: 11
31.01.2024
Mariia (Domaslaw)
Krzesła Dante są bardzo wygodne i idealnie pasują do wnętrza. Dostawa również była fajna.
Liczba mebli w zamówieniu: 4
29.01.2024
Paweł (Tychy)
Bardzo ładna konsola, minimalistyczny design, dobrze się prezentuje. Wysyłka szybka i dobrze zabezpieczona. Wykonanie prawie perfekcyjne.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
26.01.2024
Regina (Gdynia)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
26.01.2024
Magda (Łódź)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
26.01.2024
Agnieszka (Warszawa)
Wspaniały stół. Szybka i sprawna wysyłka. Świetny kontakt!
Liczba mebli w zamówieniu: 1
24.01.2024
daniel stargard
dobra jakość -adekwatna do ceny
Liczba mebli w zamówieniu: 1
20.01.2024
Magdalena (Starogard Gdański)
Jestem pod wrażeniem wykonania mebli, w tym przypadku krzeseł, są jak małe dzieła sztuki,
polecam :)
Liczba mebli w zamówieniu: 4
17.01.2024
Szymon (Przeźmierowo)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
17.01.2024
Małgorzata (Czarna)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
16.01.2024
Maja (Warszawa)
To nie pierwszy produk tej marki jaki posiadam i jak zwykle jest piękny i świetnej jakości, polecam
Liczba mebli w zamówieniu: 1
13.01.2024
Paweł (Wrocław)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
10.01.2024
Marzanna (Zawidz)
Stolik kawowy piękny, trochę długi okres oczekiwania ,ale było warto poczekać
Liczba mebli w zamówieniu: 1
08.01.2024
Karolina (Ujazd)
Bardzo dobry jakościowo mebel, polecam
Liczba mebli w zamówieniu: 1
04.01.2024
Katarzyna (Łódź)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
04.01.2024
Jakub (Wrocław)
To kolejny zakup w take me HOME. Kontakt z panem Marcinem zasługuje na szczególne wyróżnienie, wszystko sprawnie, merytorycznie z klasą. Polecam zakupione stoły i krzesła Ernest i Dante, na żywo okazały się jeszcze piękniejsze. Drewno ( dąb olejowany) pięknie wyselekcjonowane okazało się świetnym wyborem. Jakość wykonania w każdym detalu cieszy oko. Polecam
Liczba mebli w zamówieniu: 2
04.01.2024
Marzena (Dębica)
Stół Ernest i krzesła Canva świetnie do siebie pasują. Bardzo solidne wykonanie. Stół łatwo się rozkłada krzesła wygodne. Meble pięknie wyglądają w jadalni. Polecam
Liczba mebli w zamówieniu: 7
29.12.2023
Anna (Gliwice)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 4
27.12.2023
Adam (Nowa Biała)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
26.12.2023
Magdalena (Ostrów Wlkp)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
26.12.2023
Adrian (Skawina)
Wysoka jakość krzeseł, jak mawiał mój dziadek nie ma taniego luksusu.
Liczba mebli w zamówieniu: 4
22.12.2023
Jarosław (Tarnowskie Góry)
Jesteśmy zadowoleni z zakupu i polecamy dalej.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
21.12.2023
Ewa (Warszawa)
Meble kupiliśmy z polecenia Pani architekt i bardzo nam się podobają. Na pewno jeszcze wrócimy.
Liczba mebli w zamówieniu: 3
21.12.2023
Janusz (Piekary Śląskie)
Długo szukaliśmy czegoś takiego - stoliczek genialny w swej prostocie i solidnym wykonaniu. Sprawia wrażenie lekkiego a przy tym jest mega stabilny. Warto!!!
Liczba mebli w zamówieniu: 1
19.12.2023
Anna (RYBARZOWICE)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
18.12.2023
Oliwia (Sopot)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
15.12.2023
Kamil (Komorniki)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
15.12.2023
Aleksandra (Będzin)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
14.12.2023
Ewa (Bydgoszz)
polecam

Liczba mebli w zamówieniu: 2
13.12.2023
Marta (Dąbcze)
Bardzo dobrze wykonane hokery, elegancko się prezentują, każdy zwraca na nie uwagę! Polecam!
Liczba mebli w zamówieniu: 2
13.12.2023
Renata (Małomice)
Kupiłam 3 krzesła i hoker drogo , ale są piękne i warte swojej ceny. Przyjechały z dbałością zapakowane jak należy, a hoker uwielbiam. Warto było. Pozdrawiam i życzę Załodze Take Me Home zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Renia Sławek.
Liczba mebli w zamówieniu: 4
12.12.2023
Paweł (Warszawa)
Piękne meble, dziękuję.
Liczba mebli w zamówieniu: 5
12.12.2023
Magdalena (Warszawa)
Meble byly wporzadku. Kurier przyjechał następnego dnia, bo tak mi bardziej pasowalo mimo, ze byl juz w drodze. Same krzesła są gorszej jakosci niż jak kupowałam 2 lata temu pierwszy raz. Widać to po jakosci materiału - ułożenie słojów i po szlifowaniu. Nie są 100% gładkie. Nie mniej mam juz takie i podoba mi się ich wzór.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
12.12.2023
Anna (Kraków)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
11.12.2023
KRYSTYNA (MIEROSZÓW)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
11.12.2023
Magda (Płock)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
09.12.2023
Zofia (Konstancin -Jeziorna)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
09.12.2023
Opinia anonimowa (Staszów)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
08.12.2023
Andrzej (Warszawa)
Ok
Liczba mebli w zamówieniu: 2
06.12.2023
Ewa (Bydgoszcz)
Zakupione krzesła DANTE są IDEALNIE zaprojektowane, wykonane, wykończone i dostarczone w ustalonym terminie. \"take me HOME.\" polecam.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
06.12.2023
Monika (Strzeniówka)
Po kilku tygodniach poszukiwań trafiliśmy na stronę takemehome.pl. I to był strzał w dziesiątkę. Szybka decyzja: jedziemy zobaczyć i tak trafiliśmy do Pana Marcina. Doradził, pomógł w doborze tkanin i omówił szczegóły techniczne. To jego wiedza sprawiła, że projekt stał się rzeczywistością i mogliśmy po paru tygodniach meble “zabrać do domu”. Dzięki take me HOME udało się nam też dokończyć kominek. Panie Marcinie za te dodatkowe elementy wielkie dzięki. Czekamy jeszcze na konsole ALEKSA - super że mogliśmy ją spersonalizować.
Liczba mebli w zamówieniu: 13
04.12.2023
Opinia anonimowa
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
04.12.2023
Barbara (POZNAŃ)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
02.12.2023
Andrzej (Lublin)
DANTE TAPICEROWANE DĄB NATURALNY krzesło barowe. Wysokiej jakości, dopracowane w szczegółach, solidna konstrukcja, naturalny materiał. Siedzisko mogłoby być bardziej miękkie ale to rzecz gustu. Rzeczywista wysokość siedziska, to 68 cm. Produkt godny polecenia.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
01.12.2023
Agnieszka (Łódź)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
01.12.2023
Konrad (Wroclaw)
Szuflada na wyposażeniu powinna być z cichym domykiem - jego brak powoduje, że szuflada hałasuje. Mechanizm wysuwu powinien być lepszej jakości, tym bardziej przy tej cenie.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
01.12.2023
Sylwia (Puck)
Świetna jakość, doskonały kontakt ze sprzedającym i bardzo satysfakcjonujący serwis. Szczerze polecam!
Liczba mebli w zamówieniu: 6
01.12.2023
Agnieszka
Bardzo łatwy kontakt, szybka dostawa , profesjonalizm. Polecam
Liczba mebli w zamówieniu: 3
01.12.2023
Tomasz (Ruda Śląska)
W zeszłym roku zamówiliśmy stół i krzesła, a teraz stoliki nocne i konsolę do sypialni. Zarówno za pierwszym razem jak i teraz wszystko przebiegło gładko i sprawnie. Polecamy.
Liczba mebli w zamówieniu: 3
28.11.2023
Justyna (Kraków)
Polecam, bo meble są naprawdę bardzo ładne.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
23.11.2023
Jakub (Kraków)
Kupiliśmy stolik Malmo i stół Denver rozkładany. Meble dojechały na czas i są super
Liczba mebli w zamówieniu: 2
22.11.2023
Krzysztof (Mysłowice)
Kupilem juz drugi mebel w take me Home :) wszystko w porzadku. Profesjonalna dostawa i obsluga.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
16.11.2023
Magdalena (Szczecin)
Obsługa klienta na 5+! Wszystko na najwyższym poziomie i bezproblemowo. Z ukłonem w stronę klienta
Liczba mebli w zamówieniu: 1
08.11.2023
Opinia anonimowa
Kupiłam stolik Salto. To już 3 mebel z tej firmy.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
08.11.2023
Mariusz (RUSIEC)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
05.11.2023
Małgorzata (Gdynia)
Meble przyjechały z tygodniowym opóźnieniem, ale są piękne.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
02.11.2023
Małgorzata (Lubrza)
Witam,
zamówiłam zestaw stolików Narvik - prezentują się pięknie.
Jakość wykonania na najwyższym poziomie.
Przesyłka zapakowana była idealnie, stoliki zabezpieczone były w ten sposób, że nie było możliwości , aby uległy zniszczeniu podczas transportu. Również kontakt z Panem Marcinem wyglądał wzorowo - pomoc w doborze modelu, kultura podczas rozmowy telefonicznej i idealny kontakt mailowy. Polecam z czystym sumieniem - wydatek wart swojej ceny.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
01.11.2023
Maciej (Pabianice)
BArdzo dobre materiały - lite drewno bez najmniejszego sęczka, pięknie pospawana stal. Szacunek.
Liczba mebli w zamówieniu: 3
29.10.2023
Zuzanna (Warszawa)
Odsyłanie mebla na palecie jest za trudne.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
24.10.2023
Agata (Warszawa)
Dziękuję polecam.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
19.10.2023
Opinia anonimowa
Fajne
Liczba mebli w zamówieniu: 2
19.10.2023
SŁawomir (Nadarzyn)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 4
11.10.2023
Sylwester (Ostrowiec Św)
Zamówiłem stół larsen w indywidualnym wymiarze. Stół przyjechał bardzo dobrze zabezpieczony do transportu. Wygląda lepiej niż na zdjęciach. Plus za to, że były już wklejone filce na nogach.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
09.10.2023
Aleksandra (Warszawa)
Do take me home trafiłam z polecenia znajomej. Nie zawiodłam się. Konsola wygląda pięknie!
Liczba mebli w zamówieniu: 1
03.10.2023
Tomasz (Warszawa)
Zamówione krzesła bardzo ładne. Jedną gwiazdkę odejmuję za bardzo nie miłego kuriera który dostarczył mi paletę z zamówieniem.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
30.09.2023
Anita (Warszawa)
Zamówiłam stół Tavolo Rozkładany razem z krzesłami Dante. Jestem bardzo zadowlona z jakości i staranności wykonania. Przesyłka była zapakowana bardzo dobrze.
Liczba mebli w zamówieniu: 5
25.09.2023
Joanna (Warszawa)
Polecam. Meble spełniły moje oczekiwania.

Liczba mebli w zamówieniu: 2
17.09.2023
Mateusz (Warszawa)
Długo zastanawiałem się nad zamówieniem, ale w końcu się zdecydowałemi nie żałuję! Stół Ernest - super!
Liczba mebli w zamówieniu: 1
09.09.2023
Tomasz (Poznań)
Wszystko w porządku. Jestem zadowolony.

Liczba mebli w zamówieniu: 4
08.09.2023
Krzysztof (Rokietnica)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
03.09.2023
ANNA (Wieliczka)
Zamówiłam stół Simplico w indywidualnym wymiarze. Jestem zadowowlona z jakości, czasu realizacji i obsługi klienta. Duży plus za to, że stół przyjechał gotowy i nie trzeba było samodzielnie skręcać.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
02.09.2023
Agata (Świerklaniec)
Bardzo polecam take me HOME, kupiłam stół Ernest rozkładany i jest piękny. Na prawdę perfekcyjnie wykonany, z dbałością o detale. Rozkłada się bardzo łatwo. Poza tym obsługa klienta to złoto, bardzo szybka reakcja na każde pytanie. Miałam problem z dostawą i tutaj też dostałam pełne wsparcie ze strony doradcy klienta Pana Marcina. Bardzo dziękuję i polecam!
Liczba mebli w zamówieniu: 1
31.08.2023
Aleksander (Kraków)
Jestem zadowolony z zakupów. Mały minus za małe opóźnienie w realizacji.

Liczba mebli w zamówieniu: 2
30.08.2023
Anna (Gdynia)
Trochę długo czekałam na realizację zamówienia. Meble bez zastrzeżeń.

Liczba mebli w zamówieniu: 4
20.08.2023
Kinga (Gdańsk)
Wszystko ok. Krzesło Dante bardzo wygodne. Szybka wysyłka.

Liczba mebli w zamówieniu: 4
16.08.2023
Katarzyna (Warszawa)
Zakupiłam stół Rubio rozkładany. Stół przerósł moje oczekiwania i idealnie wpisał się do mojego wnętrza. Polecam
Liczba mebli w zamówieniu: 1
09.08.2023
Magdalena (KRAKÓW)
Krzesła przyszły przed czasem, bo wybłagałam, aby dotarły na parapetówkę. Dziękuję za pomoc! :)
Liczba mebli w zamówieniu: 4
04.08.2023
Agata (Gdynia)
Meble cud malina
Liczba mebli w zamówieniu: 1
31.07.2023
Renata (Świdnik)
To już nasz kolejny zakup. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy znajomym

Liczba mebli w zamówieniu: 1
30.07.2023
Witold (Mrągowo)
Bardzo długie czasy realizacji i dodatkowo kilka dni opóźnienia. Mable ok.

Liczba mebli w zamówieniu: 2
29.07.2023
Monika (Warszawa)
Bardzo miły i rzeczowy kontakt.

Krzesełka przyjechały zabezpieczone.

Polecam.
Liczba mebli w zamówieniu: 6
27.07.2023
Monika (Warszawa)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
24.07.2023
Mateusz (Brzeziny)
Bardzo fajny design, prosta elegancja. Wykonanie na najwyższym poziomie.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
24.07.2023
Dawid (Wrocław)
Kupiliśmy stół Tavolo, krzesła Canva, toaletkę i stoliki nocne Arsen. Wszystkie wygladają pięknie. Warto.
Liczba mebli w zamówieniu: 7
22.07.2023
Marta (Kraków)
Bardzo długi proces reklamacji.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
19.07.2023
Rafał (Jabłonna)
Wrócę na pewno. Pozdrawiam

Liczba mebli w zamówieniu: 2
04.07.2023
Maciej (Warszawa)
Zakupiony stół Orlando oraz konsola sprawiły bardzo dobre wrażenie. Świetna jakość materiałów, dbałość o detale i niepowtarzalny charakter mebli. Świetna obsługa klienta. Szczerze polecam.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
03.07.2023
Anna (Warszawa)
Oceniam meble i sklep bardzo dobrze pomimo długiego czasu realizacji, ponieważ meble są bardzo porządnie wykonane.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
30.06.2023
Anna (Wilczyce)
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Jestem zadowolona.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
28.06.2023
Łukasz (Warszawa)
Zamówiłem 4 krzesła i konsolę, trochę dłużej trwało dostarczenie niż w obiecanym terminie, ale przyjechało profesjonalnie zabezpieczone, a po odpakowaniu uważam, że krzesła to naprawdę wysokiej klasy produkt wykonany z drewna dębowego, konsola również pięknie pasuje do przedpokoju. Zdecydowanie polecam!
Liczba mebli w zamówieniu: 5
24.06.2023
marek (elbląg)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
23.06.2023
Magdalena (Łowicz)
Kupiliśmy krzesła Dante i konsolę Skiny. Meble są przepiękne.

Liczba mebli w zamówieniu: 2
03.06.2023
Monika (Poznań)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
22.05.2023
Paweł (Warszawa)
Meble bardzo ładne. Jeszcze wrócimy.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
22.05.2023
Agnieszka (Łódź)
Bardzo ładny dizajn, pan Marcin bardzo pomocny. Dziękuję i pozdrawiam.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
19.05.2023
Mateusz (Siedlce)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
17.05.2023
Joanna (Warszawa)
Otrzymaliśmy krzesła z inną tapicerką, ale zostały sprawnie wymienione. Niemniej jednak polecam.

Liczba mebli w zamówieniu: 2
10.05.2023
Katarzyna (Ostróda)
Piękne krzesła-wykonanie mistrzowskie.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
09.05.2023
Mariusz (Łódź)
Krzesło się rozkleiło a pan od reklamcji stwierdził, że to niewłaściwe użytkowanie.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
30.04.2023
Paweł (Sosnowiec)
Szybka i sprawna obsługa. Polecam
Liczba mebli w zamówieniu: 1
26.04.2023
Arkadiusz (Toruń)
Bardzo polecam, profesjonalna obsługa, szybka realizacja, nie mam uwag.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
19.04.2023
Edyta (Mielno)
Sofa piękna, wszyscy się nią zachwycają , kontakt z firmą bardzo dobry , jeżeli chodzi o czas realizacji to trwa to zdecydowanie za długo, ale opłaca się poczekać. Polecam
Liczba mebli w zamówieniu: 1
17.04.2023
Tobiasz (Kraków)
Jstem bardzo zadowolony.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
13.04.2023
Ewa (Warszawa)
Kupiłam już drugi mebel marki take me Home. Tym razem konsolę Skinny, wcześniej ławkę Zen. Oba łączą znakomity design z solidnym wykonaniem. Jestem bardzo zadowolona i mogę z czystym sumieniem polecić firmę. Meble tanie nie są, ale na pewno warte swojej ceny. Dodatkowym atutem jest świetny kontakt ze sklepem (kupowałam online).
Liczba mebli w zamówieniu: 1
11.04.2023
Damian (Rząśnia)
Kolejny mebel zakupiony w Take me home i jakość niezmiennie super.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
08.04.2023
Anna (Sosnowiec)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
29.03.2023
Karolina (Wolbórz)
Nie działa funkcja szybkiego przelewu z mojego banku, co trochę utrudniło mi zakup

Liczba mebli w zamówieniu: 2
22.03.2023
Joanna (Katowice)
Meble porządne i bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. Odpakowywaliśmy pół dnia ;)

Liczba mebli w zamówieniu: 1
19.03.2023
Anna (Kraków)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
14.03.2023
Agnieszka (Łódź)
Mamy regał Boxer. Piękne spawy. Warto.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
03.03.2023
Agnieszka (Tychy)
Polecam, cena nie jest najiższa, ale jakość rekompensuje.

Liczba mebli w zamówieniu: 2
02.03.2023
Marta (Gdynia)
OK
Liczba mebli w zamówieniu: 1
22.02.2023
Tobiasz (Kartuzy)
Meble w rzeczywistości ładniejsze niż na zdjęciach. Kupiliśmy stół Rubio.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
12.02.2023
Tomasz (Wrocław)
Klient przyznał gwiazdki, ale nie zostawił komentarza.
Liczba mebli w zamówieniu: 2
08.02.2023
Mariusz (Stara Wieś)
Wszystko ok
Liczba mebli w zamówieniu: 1
01.02.2023
Róża (Sobótka)
Kolejny mebel z kolekcji Take me home w naszym domu. Wykonanie rzetelne, jakość materiałów bardzo dobra, obsługa pomocna ;) Szczerze polecam.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
25.01.2023
Agnieszka (Malbork)
Meble przyjechały z tygodniowym opóźnieniem, ale są piękne.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
21.01.2023
Adam (Bydgoszcz)
Obsługa super. Wielkie zaangażowanie.
Liczba mebli w zamówieniu: 1
20.01.2023
Opinia anonimowa
Zamówiłem stół dębowy z ośmioma krzesłami i dwa krzesła barowe. Wszystkie meble wykonane z najwyższą precyzją. Zachwycająca jakość wykonania, do tego ponadczasowy i klasyczny design. Meble dokładnie i bezpiecznie zapakowane, przyjechały do mnie bez żadnych uszkodzeń. Obsługa klienta bez zarzutu, kontakt z Panem Marciniem profesjonalny i przyjemny, termin dostawy zgodnie z planem. Meble przeszły moje oczekiwania. Polecam!
Liczba mebli w zamówieniu: 11
20.01.2023
Justyna (Konin)
Kupiłam stolik Salto. To już 3 mebel z tej firmy.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
12.01.2023
Mariusz (Jelenia Góra)
Dziękuję polecam.

Liczba mebli w zamówieniu: 1
10.01.2023
Zamknij
Sign in
Zamknij
Koszyk (0)

Brak produktów w koszyku. Brak produktów w koszyku.





WINTER SALE - RABATY NA WSZYSTKIE KONSOLE

X

biuro@takemehome.pl

660 748 148

Showroom
ul Duchnicka 3
01-794 Warszawa
showroom@takemehome.pl

by gorg.pl